erhvervspsykolog

Erhvervscoaching – coaching

Fredericia – Middelfart – Fyn – Trekantsområdet

Erhvervspsykolog

Du kan kalde mig erhvervspsykolog, HR business partner eller erhvervscoach – det vigtigste er, at jeg formår at rykke dem, jeg arbejder med.

Fordelen ved at benytte en erhvervspsykolog er en bred og dyb viden om hvordan mennesker udvikles og trives. Du vil derfor opleve en helhedsorienteret og professionel tilgang, der kan være med til at belyse problemstillingerne fra flere vinkler.

Jeg har lang erfaring med individuelle coachingforløb – lige fra selvstændige iværksættere til topdirektører – fælles for alle er ønsket om personlig og professionel sparring og udvikling. Du kan læse mere om karrieresparring her.

Jeg kan hjælpe jeres organisation eller team til et bedre samarbejde og performance bl.a. gennem bedre forståelse af kerneydelsen, bedre kommunikation og samarbejde. Ved teamudvikling kan jeg f.eks. inddrage DISC-profiler for større forståelse af én selv, éns rolle i organisationen samt hvordan organisationen påvirker én.

Jeg kan bistå ved rekruttering med tests (bl.a. NEO-PI), personvurdering samt tilbagemelding på udførte tests.

Jeg tilbyder desuden foredrag eller temadage med afsæt i din virksomheds behov og ønsker. Jeg har tidligere holdt oplæg om stress, samarbejde, kommunikation, feedbackkultur, social kapital, ‘Det gode team’ mm.

Timeprisen for erhvervscoaching i min praksis er 1.250 kr./ex moms. Hvis du ikke har et CVR-nr. og kommer som privatperson, så mere her.

Timeprisen for erhvervspsykologiske ydelser ude af huset er 2.000 kr./ex moms (inklusiv kørsel). 

Kontakt mig gerne på mobil 22 51 41 61 eller mail laura@middelfartpsykologpraksis.dk

Coaching Erhverv Fredericia Fyn Middelfart

Hvad kan jeg hjælpe med?

Idéfacilitering

Stresspolitik

Rekruttering

Coaching

U

Supervision

HR-værktøjer

Lederudvikling

Organisationsudvikling