information

Første tid kan normalt tilbydes indenfor 2 uger.

Mulighed for tilskud gennem sundhedsforsikring eller Sygeforsikringen Danmark.

Middelfart Psykologpraksis - psykolog Middelfart

Information omkring samtaleforløb

Velkommen til en professionel psykologpraksis med en hyggelig atmosfære – centralt i Middelfart.

Alle mennesker oplever på et tidspunkt perioder i deres liv, der kan være svære at håndtere. Her kan jeg tilbyde et trygt rum, hvor du gennem samtaleterapi bliver støttet i at finde ressourcer til at tackle det, der udfordrer dig. At tale med en psykolog kan hjælpe til at finde fodfæste i en kaotisk tid. Her er plads til stærke følelser og til at tale om egne og andres reaktioner.

Det kan også være, at du ikke kan sætte ord på hvad der udfordrer dig, men at du i stedet oplever tiltagende stress, tristhed eller ængstelighed. Måske har du nogle områder i livet, der har påvirket dig længe, men som du nu ønsker at arbejde med? Jeg hjælper bl.a. med depression, angst, lavt selvværd, større balance i hverdagen, personlig udvikling mm.
Uanset årsagen så udforsker vi sammen hvordan du har det, hvordan du oplever dig begrænset samt hvad du ønsker at opnå.

Nogle problematikker kan afhjælpes med ganske få samtaler, mens andre kræver længere samtaleforløb for at afhjælpe de bagvedliggende kilder til problemerne. Målet er den korteste vej til en vedvarende hjælp.

Beliggenhed

Adressen er A C Hansens Alle 8 i den gamle bydel i Middelfart – tæt på banegården. Her er fredeligt og gode parkeringsmuligheder lige ved døren. 

Samtaler foregår i forbindelse med mit hjem, da jeg gerne vil tilbyde en fortrolig og professionel ramme med en rar atmosfære. Jeg er sikker på, at du vil finde omgivelserne mindre kliniske og mere trygt – det er i hvert fald den tilbagemelding, som jeg altid får.

Der er fem trin op til indgangen, så det er desværre ikke handicapvenligt.

Henvisning

Jeg har ikke et ydernummer dvs. at jeg har ikke mulighed for at tage imod henvisning fra din egen læge med tilskud fra Regionen. Du er dog stadig velkommen! Jeg tilbyder i stedet et skræddersyet forløb, hvor du alene har indflydelse på indholdet og længden af forløbet – uden indblanding fra f.eks. dit forsikringsselskab. Det her er dit frirum til refleksion, fordybelse og udvikling.

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark kan du få op til 300/450 kr. i tilskud pr. samtale. Læs mere om tilskudsreglerne her

Hvis du søger en psykolog med tilskud fra Regionen, så er der i Middelfart kommune seks psykologer, der har et ydernummer. Du kan finde dem her

Priser pr. 1. marts 2023

Individuel samtale: 1.100 kr./60 min. 

Hertil kommer muligheden for tilskud på op til 450 kr. pr. samtale ved medlemskab af Sygeforsikringen Danmark.

Sundhedsforsikring

Hvis du har en sundhedsforsikring med en fritvalgsordning, så betyder det, at du har mulighed for selv at vælge hvilken autoriseret psykolog, som du ønsker at benytte. Så lægger du oftest selv ud for ydelsen og får herefter refunderet et fastsat beløb fra forsikringen. 

Afbud 

Bliver du forhindret i at møde, bedes du melde afbud senest samme dag kl. 7.30.

Ved afbud efter kl. 7.30 eller ved udeblivelse opkræves det fulde beløb.